Uitvaartverenigingde Laatste Eer

Afscheidshuus

Met het Afscheidshuus aan De Haarstraat beschikt Stichting Rouwcentrum Heino over een uitstekende locatie om de overledene op te baren. Het pand heeft eind 2014 en begin 2015 een grondige metamorfose ondergaan en voldoet weer helemaal aan de eisen van deze tijd. Sindsdien draagt het de naam Afscheidshuus, als kroon op het werk.

Het pand beschikt over 2 familiekamers waar de nabestaanden met een eigen sleutel 24 uur per dag in alle rust en beslotenheid op persoonlijke wijze afscheid kunnen nemen van de overledene. De kamers beschikken over een eigen pantry voor koffie of thee. Er kan muziek afgespeeld worden en persoonlijke items worden geplaatst. Voor de kinderen zijn er aansprekende boeken en ligt er tekenmateriaal.

Ook kan het Afscheidshuus dienen als plek voor de condoleance. Er is een ruimte beschikbaar voor een ceremonie tot 70 personen en eventueel voor een koffietafel na afloop van de uitvaart. Er kan gebruik gemaakt worden van audiovisuele media. Het Afscheidshuus straalt persoonlijkheid uit en heeft een huiselijke sfeer.

Het Afscheidshuus is er voor alle Heinoërs!